De fietsroute van Bikes4Business

Al in 2001 begon de fietsroute van Bikes4Business waarbij John v.d. Valk is begonnen met het repareren van (brom-)fietsen. Zoals zoveel mooie ondernemingen, is John klein, in een schuurtje, begonnen en is hij steeds verder aan zijn werkzaamheden en klantenkring gaan bouwen.

Hoe mooi het verhaal van een onderneming kan beginnen blijkt wel uit de start van Bikes4Business. Tijdens het wachten op een bestelde pizza bij één van de bekendere pizzeria’s vroeg de betreffende ondernemer of John nog even tijd had om te kijken naar één van zijn bezorgscooters, deze kampte met startproblemen. Bij gebrek aan een 9 tot 5 mentaliteit heeft hij dat klusje graag gedaan, ondanks dat het al ver na sluitingstijd was. Zo was de pizza snel verdiend én had John zijn introductie in de bezorgservice. Hier begint het verhaal eigenlijk van Bikes4Business, met nog steeds dezelfde missie; het mobiel houden van onze klanten, en daar ver voor willen gaan.

Mobiliteit is van levensbelang voor de sector

In 2012 zijn we begonnen met het professioneel ontzorgen van bezorgservices. In deze markt is grote behoefte aan een betrouwbare partner, die zorg draagt voor het op de weg houden van de bezorgscooters en -fietsen. Het snel weer op weg hebben van vervoersmiddelen is van levensbelang voor dit soort bedrijven. Het is hun broodwinning. Door steeds een hoog serviceniveau te bieden zijn wij in staat gebleken om dit ook waar te maken.

Vergroening

Nu is de bezorgmarkt op een punt aangekomen dat vergroening door eigen initiatief, maar ook door maatschappelijke vraagstukken, steeds belangrijker is geworden. Bikes4Business ziet dit niet als een probleem, maar als een kans. Door sterk in te zetten op innovatie hebben wij, steeds in overleg met ondernemers uit de sector, een elektrische fiets kunnen ontwikkelen die volledig voldoet aan de behoefte van een bezorger. Oerdegelijk, betrouwbaar en volledig in huisstijl te leveren.

Een fiets die voldoet

Dankzij de Falcon Delivery e-bikes is Bikes4Business in staat de markt te bedienen met een fiets die voorziet in alle behoeften. Daarnaast blijft onze service natuurlijk onverminderd goed en houden wij u als klant graag op de weg. Dankzij een team van echte vakmensen zijn wij nog steeds dé reparatieservice voor bezorgdiensten. Voor fietsen en scooters van elk merk, ook die van onze concurrentie, zonder problemen. Puur omdat Bikes4Business staat voor het mobiel houden van uw onderneming.

Wilt u deze Falcon Delivery e-bike reserveren?
Klik dan op onderstaande knop.

Falcon Delivery e-bike reserveren

Kies wat voor jou werkt.