Gemaakt om te werken.

Fiets, werk, bezorg en geniet

De Falcon Delivery e-bike is gemaakt om te werken. De fiets kan tegen een stootje en je ziet al aan het ontwerp dat deze voor intensief gebruik gemaakt is.

In plaats van een ketting is de Falcon Delivery uitgerust met een belt drive*. Hierdoor kan worden bespaart op onderhoud, doordat de ketting niet gespannen hoeft te worden. Deze tandriem kan ook zwaarder werk aan dan een normale fietsketting.
Het stijve frame is voorzien van een extra dwarsbuis voor de nodige stevigheid, wat weer zorgt voor een comfortabel en veilig gebruik.

In plaats van een stuurveer (die snel afbreekt) is een stuurbegrenzer in het balhoofd geplaatst. Verder is de fiets voorzien van stevige spatborden en spatbordbeugels, een comfortabel zadel, heavy duty pedalen met antislip, high level antilek binnen- en buitenbanden, schijfremmen op basis van remkabels (ten opzichte van olieleidingen zorgt dit voor minder onderhoud). Daarnaast is de fiets voorzien van een stevige tas, die om doorzakken te voorkomen voorzien is van een speciale bodemplaat.

Kortom de Falcon Delivery is dé bezorgfiets. Hij is verkrijgbaar in een 13Ah en 16Ah uitvoering voor een actieradius die het beste bij uw situatie past. De fietsen van Bikes4Business worden door ons vakkundig personeel zelf opgeleverd en indien nodig naar wens aangepast. U kunt zich focussen op het bezorgen, wij zorgen dat u de fiets heeft die het werk aan kan.

*Alleen bij de Falcon Delivery e-bike 17. De 13 versie is voorzien van een stevige fietsketting.Made in Holland,
alleen daarom al oersterk.

Riemaandrijving, dus geen gedoe met de ketting.
Neem bijvoorbeeld de ketting, de Falcon Delivery e-bikes zijn voorzien van riemaandrijving. Dus geen vieze ketting meer met smeer, die steeds opnieuw opgespannen moet worden. De oersterke riem staat altijd op de juiste spanning, de tandriem roest niet, dus geen gedoe met smeerolie en haperende kettingen.
Fiets riemaandrijving ketting
Fiets accu
Altijd een volle accu.
Dankzij het slimme accusysteem is er geen bezorger meer die met een lege accu staat. De extra grote 17.5Ah Li-ION accu’s op onze fietsen gaan al lang mee, maar zijn ook inwisselbaar! Dus als het al een keer voorkomt dat je met een lege accu staat, wissel je ’m gewoon om voor een volle.
Automatische versnelling.
Het unieke SRAM automatische versnellingssysteem zorgt ervoor dat wanneer je harder fietst dan 18 km per uur, de fiets automatisch schakelt. Vertraag je, dan schakelt de fiets weer terug. Zo fiets je met gemak naar je volgende bezorgadres!
Fiets versnelling
Fiets afremmen
Veilig versnellen en afremmen.
Een sterke motor zorgt er voor dat de Falcon Delivery e-bike accelereert zodra de bestuurder de pedalen raakt. De veiligheidsnorm van maximaal 25km per uur wordt hierbij natuurlijk niet overschreden. Dankzij een mechanische schijfrem (voor) en een terugtraprem (achter) kan er met deze bezorgfiets veilig geremd worden.
Sturen met gemak.
Druk verkeer maakt het werk van een bezorger een uitdaging. Extra stevige handvaten zorgen voor comfortabele grip bij het sturen. En de intelligente controller met bedieningspaneel is veilig verborgen in het frame. Net als de kabels die naar de controller leiden. Wat je ook vervoert, de Falcon Delivery e-bike blijft heerlijk bestuurbaar.
Fiets sturen
Fiets lampen
Zien en gezien worden.
De Falcon Delivery e-bike is op zich al een opvallende verschijning, maar bij weinig licht moet je ook goed gezien worden. Daarom is de fiets voor en achter voorzien van dubbel LED verlichting die automatisch aan gaat. Zo is de fiets aan alle kanten goed zichtbaar, ook de zijkanten.
Verlies geen tijd door een lekke band.
Daar sta je dan, je wilt je pakketten op tijd bezorgen, maar je hebt een lekke band. De Falcon Delivery e-bike is voorzien van Schwalbe Marathon PLUS anti-lek banden en hiermee voorkom je dit probleem en bezorg je gewoon op tijd, zoals het hoort.
Fiets band nooit meer lek
Fiets parkeren
Zwaar beladen parkeren is geen probleem.
Dankzij de stevige middenstandaard staat de Falcon Delivery16 stabiel als deze geparkeerd staat, ook al de fiets zwaar beladen is.

Kies wat voor jou werkt.