Doe meer met een elektrische delivery bike!

Schakel over op elektrisch

Hedendaags is er al zoveel veranderd, alles wordt digitaal, alles moet snel. Kijk naar hoe we van brieven naar e-mail zijn gegaan, hoe we van videotheken naar Netflix zijn gegaan etc.

Maar de delivery sector vertrouwd nog steeds op de ‘oude’ krachten als het aankomt op transport. Wat in de meeste gevallen neerkomt op brommers, scooters of de goede oude fiets.

We zijn ook echter allemaal op allerlei fronten bezig om meer bewust om te gaan met het milieu. Maar het moet snel, het moet goed zijn. Waar kunnen we dan verbeteren?

De vervolgstap in delivery!

Bij Bikes4Business zijn we van mening dat we op al deze fronten een stap kunnen nemen! Wij leveren daarom een speciale elektrische delivery bike. Een fiets die de ‘oude’ fiets naar een totaal nieuw niveau tilt.

Want deze elektrische delivery bike is gemaakt met een andere intentie, deze is namelijk specifiek bedoeld om te werken!

Grootste voordelen
elektrische delivery bikeGebruik maken van al deze voordelen? Schakel nu over!Elektrische delivery bike Elektrische delivery bike
Voor wie is de elektrische delivery bike geschikt?

In feite voor iedereen. Maar bij ons ligt de focus echt op bedrijven die zich bevinden in de delivery / transport sector.

De elektrische delivery bikes die wij leveren zijn daarom ook gemaakt om tegen een stootje te kunnen. Daarnaast beschikken ze over extra voordelen voor deze sector;

Extra ‘delivery’ voordelenWees herkenbaar met je elektrische delivery bike!

De elektrische delivery bike van Bikes4Business is zo ingericht zodat deze te branden is (voorzien van eigen huisstijl). Dit zodat je bezorgers ook on-the-go bijdragen aan het uitdragen je merk, wat natuurlijk een mooi meegenomen stuk promotie is!

Klaar voor delivery 2.0 met de elektrische delivery bike?

Elektrische delivery
werkt voor jou.